Ezekkel a vloggerekkel táborozhatsz idén nyáron Kecskeméten

A PEOPLE TEAM idén ismét meghirdeti youtubertáborát. Végre megvannak a nevek! Tekintettel a korábbi évek sikereire idén is legalább öt videóstól tanulhatnak a jelentkezők. Találkozz kedvenceiddel, és lesd el tőlük a vloggerkedés titkait!

 

Baluka

 

A visszajárók már többször találkozhattak Balukával a PT-ben. A 232 ezer feliratkozóval rendelkező youtuber Minecraft-gameplayekkel vált közkedveltté. Újabban Scrap Mechanic-videókkal is találkozhatsz a csatornáján: ebben a játékban nem világokat, hanem kocsikat építhetnek a felhasználók. Baluka prankekkel és sztorikkal is szívesen szórakoztatja követőit, de a korábbi PT-táborokról szintén készültek felvételek. Ezekből megtudhatod, mire számíthatsz a választott hét folyamán.

 jatekteszt-baluka

Játékteszt Dávid

 

Magicube, óriásbuborék, vízicsata, X-Shot és még rengeteg játék! Szerveztünk már őrült szivacslövő csatákat, kreatív készségfejlesztő játékokat, készítettünk medencényi ragadós slime-ot, de ember méretű buborékot is fújtunk már. Ez volt 2019-ben a Játékteszttábor. Nem hiszed? Dávid YouTube-csatornája tele van a PT-táborban forgatott videókkal, így a helyszínnel is megismerkedhetsz. A stúdió rendkívül fontos része a foglalkozásoknak: hol máshol kezdenél vlogolni? Szerencsére Dávid több játékforgalmazóval is tartja a kapcsolatot: ez neked is jó hír, hiszen mindent kipróbálhatsz, amivel eddig csak a boltokban szemeztél. Kifejezetten Játékteszttábor is indul a PT-ben, de a a youtuberek is találkozhatnak a vloggerrel.

 

jatekteszt-david

 

OwnMcKendry

 

OwnMcKendryt több mint 400 ezren követik YouTube-on, a felkapottabb videóinál egyenként többszázezres nézettséggel. Talán nem kell mindenkinek bemutatni, de aki nem lenne képben, annak leírjuk: ő a legmenőbb magyar gamer a horrorjátékok világában. A követőinek már megmutatta a Grannyt, a HeadHorse-t, a Requiem For Erich Sannt, az Undert és még sok minden mást. Nézői nem ok nélkül imádják: ő aztán tudja, milyen dumával kell fenntartani az érdeklődést! Ez az egyik legkirályabb dolog, amit megtanulhatsz tőle. Tavaly már volt a PT-ben, ezért világos: táborozni is igazi élmény vele. Ha érdekel, hogyan tudsz egyszerű dolgokból minőségi YouTube-tartalmat gyártani, ne habozz, és tájékozódj a részletekről!

 

own-mckendry

 

 

Kapcsolódó linkek:
https://peopleteam.huhttps://www.youtube.com/user/PeopleTeamMedia
https://www.facebook.com/peopleteam/https://www.instagram.com/peopleteamofficial