Újra indulnak a szakvezetéses túrák a Kiskunsági Nemzeti Parkban

Elindítja a szabadtéri szakvezetéses túrák nagy részét a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága és korlátozásokkal újra látogatható a kecskeméti Természet Háza, az erdei iskolák azonban még zárva tartanak.

Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának tájékoztatása szerint, a szakvezetéses túrákon résztvevők és a túravezetők egészségének védelme érdekében legfeljebb 15 fő jelentkezését fogadják és higiéniai okokból megfigyelési eszközöket nem tudnak biztosítani. A túra során mindenki köteles legalább másfél méter távolságot tartani a többiektől, a részvételi díjat pedig a helyszínen készpénzben, lehetőség szerint pontosan kiszámolt összeggel kell rendezni.

 

Újra indulnak a szakvezetéses túrák a Kiskunsági Nemzeti Parkban

 

Mint írják, korlátozásokkal május 18-ától újra kinyit a kecskeméti Természet Háza földszinti része. A központban egyszerre legfeljebb tízen tartózkodhatnak. Az óvintézkedések részeként az érintőképernyős terminál és az emeleti játékok még nem használhatók. A látogatóktól azt kérik, tartsanak egymástól megfelelő távolságot és viseljenek a szájat és az orrot eltakaró maszkot vagy sálat.

 

MTI/T.D.