MyFarm - Egy kattintásra a zöldségektől

A Hartáról induló különleges vállalkozás mára már rengeteg vendéggel büszkélkedhet.

A zöldségeket általában személyesen szeretjük megvásárolni, az árut pedig szeretjük jól megnézni, olykor megszagolni, egyenként kiválogatni a legszebbeket. Az utóbbi években jobban előtérbe került az online vásárlás. 
 
Ma már talán természetessé vált: csupán egy kattintás választ el attól, hogy hozzáférjünk kedvenc zöldségeinkhez. A MyFarm egy igazán különleges vállalkozás, ami Bács-Kiskun megyéből, Hartáról indult, mára viszont más térségekből, így Ópusztaszerről, Demjénről és Szentmártonkátáról is csatlakoztak a hálózathoz. Fenntartható közösségi kertjeikben bárki bérelhet földet, és az ott megtermelt vegyszermentes zöldségeket házhoz szállítva fogyaszthatja.
 
A MyFarm vásárlói nem csupán egészséges zöldségeket kapnak kézhez, de figyelhetik is a termelés folyamatát: a vállalkozás kertjeikben napelemeket szereltek fel, melyek segítségével a kertek történéseit közvetítik az érdeklődő vásárlók számára.

Tudatosan tervezik a termőföldjeik terhelését, az elhalt növényi részek komposztálását, s a növényeket is egymást támogató, óvó növénytársulásokba ültetik.
 
G.B.
 
 
(Forrás: bacskiskun.hu)