2 kérdés, amit fel kell tenned egy villanyszerelőnek

Ha olyan problémával szembesülünk, amit csak szakember tud elvégezni, akkor nincs mese, találnunk kell egy villanyszerelőt! Ha nem értünk hozzá, vagy nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor jobb, ha szakembert hívunk, még akkor is, ha így költségesebb lesz a javítás, szerelés. 

Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor végig kellett telefonálni a baráti körünket, ha szerelőre volt szükségünk. Ma elég csak felkeresni a Jószaki weboldalt és beírni a keresőjébe például, hogy “villanyszerelő Kecskemét”. Ez persze csak egy példa, hiszen az ország bármely területén kereshetünk szakembereket a weboldal segítségével. 
 
Mielőtt azonban bárkivel leszerződnénk két kérdésre mindenképp választ kell kapnunk. Nézzük, melyek ezek! 
 
Milyen határidővel vállalja a munkát? 
 
Mindenképp kérdezz rá, hogy a rábízott feladatot mikorra tudja megcsinálni, amit aztán írásban is rögzítsetek! Vannak szakemberek, akik egymással párhuzamosan több projekten is dolgoznak, és ha az egyik munkával csúsznak, akkor a másikat sem tudják időre befejezni. Sok esetben ez nem csak pár napot jelent, hanem heteket vagy hónapokat. 
 
A Jószaki oldalon nem csak a villanyszerelő Kecskemét kulcsszavakkal tudsz keresni, hanem leírhatod a konkrét feladatot is. Például “villanytűzhely bekötése Kecskeméten 1 héten belül”. Ez azért jó, mert a rendszer árajánlatot kérhet azoktól a szakiktól, akik el tudják vállalni a munkát és jó eséllyel olyan személyek elérhetőségét kapod meg, akiknek megfelel a határidő is. 
 
Milyen referenciái vannak? 
 
A szakemberek általában rendelkeznek referenciákkal, amelyeket az érdeklődők megtekinthetnek a kiválasztási folyamat során. Érdemes referenciát kérned az iparostól, ez ugyanis egyfajta biztosítékot adhat arra, hogy jól döntesz. Szuper, ha a szakember több projektet is fel tud sorolni, amiket ő csinált, ezzel azonban nem feltétlenül kell beérned.
 
Többek között ezért is érdemes a Jószaki oldalt igénybe venni, mert a szakember profil oldalán a referenciáit is meg tudod nézni, valamint értékeléseket is olvashatsz korábbi megbízóktól.
 
J.M