A reklámanyagok izgalmas világa

Nemcsak a magánszektorban érdemes az egyediségre törekedni. Vállalkozásoknak is ajánlott személyessé tenni megjelenésüket azokkal az ajándéktárgyakkal, amelyekkel partnerei keresik fel, vagy amiket ügyfeleiknek szánnak.

 

Manapság sok cég készíttet egyedi ajándékokat, melyen a vállalkozás jelmondata, logója szerepel. Illetve színes szóróanyagokat, prospektusokat nyomtatnak, hogy azzal érjék el ügyfeleiket, vásárlóikat. Rengeteg olyan berendezés és eszközök egész tárháza kapható, melyek alkalmasak arra, hogy gyorsan és nagy szériában előállíthatóak legyenek ezek a termékek.

 

Akár fényképet is gravíroztathatunk lézervágóval

 

A lézervágó különleges eszköz, amely képes a tárgyak milliméter pontos vágására és gravírozására egyaránt. Alkalmasak fa, plexi, műanyag, gumi, papír és más anyagok megmunkálására is. Van olyan lézergép, mely olyan szoftvert használ, mellyel vektoros és bitkép is importálható, így akár üvegre vagy bőrre is képes fényképet gravírozni.

 

Gravírozni nagyon sokféle anyagra lehetséges mellyel egyedivé válik akár egy egyszerű lakat is

 

Hőprések a pólótól a bögréig

 

A fényképek, vagy feliratok megjelenítése egérpadon, pólón vagy bögrén igen kedveltek. Több típusú hőprés van forgalomban, melyek más és más alakú tárgyakra való nyomásra alkalmasak. A bögre nyomtatására külön bögre hőprés kapható, mely a hengerformára gyűrődésmentesen képes a kiválasztott képet rányomtatni. A pólónyomó gépek viszont másra a legjobbak, ezek sík tárgyat, például egérpadot is képesek személyessé tenni.

 

Népszerű az UV festék használata

 

A modern technikának köszönhetően ma már sík tárgyakat akár UV vagy LED-es festékkel is tudunk díszíteni. Erre az uv nyomtató eszköz alkalmas. 

 

A nyomtatható anyag sokféle lehet. A hagyományos és gyakran használt textileken kívül akár fa, üveg vagy akár műanyagra is képes a nyomtató különleges festéket felvinni, így akár reklámtábla is készülhet UV festékkel. Külön pozitívuma ennek a korszerű eljárásnak, hogy a kész termékek gyönyörű, élénk színűek lesznek. A telt színek annak köszönhetőek, hogy a kiválasztott szín alá először fehér kerül. 

 

Gondoltad volna? Braille írással is lehet nyomtatni

 

Ennek az eszköznek köszönhetően akár dombornyomást is készíthetünk, mely különlegesebb, de akár a vakok és gyengénlátók számára is olvasható, braille írással is írhatjuk a szövegeinket.

 

A reklámanyagok napjainkban igen sokféle technikával és sokféle alapanyagra készíthetőek, melyek igen nagy hatással lehetnek ügyfeleinkre, vásárlóinkra, így vállalkozásunk mondhatni felejthetetlen lesz.