Átadták Kecskemét várva várt szállodáját

2022. január 27-én átadásra került a Kecskeméti Fürdő szomszédságában épült szálloda, az Aqua Hotel Kecskemét.

Az épület tervezése 2019 végén, 2020 elején kezdődött. A hotel önerőből és piaci hitel bevonásával, közel 1 milliárd forintból épült fel. A kivitelezést a Horváth Építőmester Zrt. végezte el.
 
A beruházás a koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére is időben elkészült a rendelkezésre álló 15 hónap alatt. A megfeszített munka eredményeként készült el a földszint plusz két emelet magasságú hotel és annak 41 szobája. A szobák mindegyike 20 négyzetméter alapterületű, egy részük pedig összenyitható, kedvezve ezzel a családoknak. Kiemelendő, hogy tervezéskor a hátrányos helyzetű társainkra is gondoltak, ugyanis a hotel mozgáskorlátozottak számára is kínál megfelelően kialakított, ergonomikus szobát. A szálloda közvetlen átjárást biztosít a szomszédos fürdőbe.
 
aquakozepre
Aqua Hotel Kecskemét
 
 
A hotel első körben  reggelit és szálláshelyet biztosít, emellett a fürdő összes szolgáltatását igénybe tudják venni vendégeik.
 
A Kecskemét Aqua Hotellel „zöld szálloda” néven is találkozhatunk majd, ugyanis a 3 csillagos létesítmény napelemekkel és a fürdőben keletkező metángázt hasznosító kazánrendszerrel épült.
 
G.B.
 
Fotó forrás: booking.com