Bővül a Beton-Star Kft. Kecskeméten

A kecskeméti Beton-Star Kft. 420 millió forintból bővítheti kapacitását. A vállalkozás továbbra is lendületlenül működik.

Több, mint 400 millió forintból bővíti kapacitását a kecskeméti Beton-Star Kft. A cég Széchenyi Terv Plusz pályázatának köszönhetően nyerte el a hatalmas összeget, melynek köszönhetően a vállalkozás fejlesztéseket végezhet el.
 
A kecskeméti cég három területen tud majd végrehajtani beruházásokat. Elsősorban a jelenlegi gyártócsarnokot bővítik 1560 négyzetméterrel. Az új épületrész hűtéséről és fűtéséről 6 darab hőszivattyú fog gondoskodni, továbbá a projekt részét képezi a meglévő híddaru pályájának meghosszabbítása is, ezzel a két csarnokot összenyitva teljes egészében a híddaru szolgálhatja majd ki a gyártást.
 
A projekt során új eszközöket is vásárolnak: egy hidraulikus idomvas darabolót és lyukasztógépet, amelynek köszönhetően a cégnek nem kell már kézi munkával elvégeznie a betonvasak és betonacélok darabolását, a gép ezt sokkal pontosabban és hatékonyabban képes lesz elvégezni. 
 
G.B.
 
 
(Forrás: bacshir.hu)