"Csak akkor mehetsz ki, ha kiugrasz" - Horrorisztikus bánásmód miatt ítéltek el egy kecskeméti férfit

Vádat emeltek egy férfi ellen Kecskeméten, aki rendszeres bántalmazással tette pokollá az élettársa életét, majd bezárta a lakásba.

Többszörösen büntetett előéletű férfival szemben emeltek vádat Kecskeméten. A helyi férfi börtönből szabadult, amikor megismerte a későbbi élettársát. A kezdeti idill egy idő elteltével horrorba fordult a nő számára, a vádlott ugyanis rendszeresen bántalmazta – tudatta a blikk.hu.
 
Január 24-én úgy arcon ütötte, hogy a nő elesett, ekkor derült ki, hogy a férfi üti-veri őt. Amikor a földre került, a férfi még meg is rugdosta, majd bezárta az ötödik emeleten levő lakásba. Azt mondta neki, csak új mehet ki, ha kiugrik – írta a blikk.hu.
 
A nőnek másnap sikerült kiszabadulnia és a családjához menekült, ahonnan a férfi szintén megpróbálta hazavinni. Elsőre nem jutott be az ingatlanba, másodjára pedig próbálkozása meghiúsult, mivel a család kihívta a rendőrséget.
 
Az ügyészség a férfit kapcsolati erőszak és személyi szabadság megsértésének bűntettével, emellett magánlaksértés és garázdaság vétségével vádolja. Végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozták vele szemben – írta meg az ügyészség közleménye alapján a blikk.hu.
L.A.