Infrastrukturális beruházás valósult meg Kecskeméten

Közel 60 millió forintos beruházás valósult meg a Kecskeméti Közlekedési Központ és az az INTER TAN-KER Zrt. közös telephelyén. 

Mintegy 60 millió forintos infrastrukturális fejlesztést hajtott végre a Kecskeméti Közlekedési Központ és az INTER TAN-KER Zrt. A beruházás a két vállalat közös telephelyén valósult meg. A beruházás eredményeképp 15 férőhellyel bővült a központban az autóbuszoknak szánt parkolóhely, így a telephely már közel 70 autóbuszt is képes befogadni. 

A központi telephelyen az autóbusz parkoló bővítése mellett személygépjármű parkolót is létesítettek, így a munkavállalók és a telephely vendégei mostantól biztonságos helyen parkolhatnak le járműveikkel. 

kecskemet_parkolo_torzs

A parkolóban elektromos töltőállomást is kialakítanak a közeljövőben

A fejlesztések alatt teljes mértékben megújították és kijavították a parkolók kövezetét, így az elektromos autóbuszok töltőállomásának telepítése is elkezdődhet, az előkészítő munkálatokat pedig már végre is hajtotta a kivitelező cég.

Az infrastrukturális fejlesztések tovább folytatódnak a telephelyen, hiszen a szabad területeket zöldíteni és füvesíteni szeretné a két cég, továbbá fákat is fognak ültetni. 

Forrás: INTER TAN-KER Zrt.

Képünk illusztráció. 

CS.SZ.