Innovatív fizetési megoldást fejlesztett ki egy kecskeméti cég

Teljesen előremutató fizetési megoldást dolgozott ki egy 300 millió forintos pályázat keretein belül egy kecskeméti cég. 

A kecskeméti székhelyű HW Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy olyan innovatív és úttörő fizetési megoldást dolgozott ki, amely az eddigieknél költséghatékonyabb és a számlafizetőknek, valamint a szolgáltatóknak is kedvez. 

A HW Stúdió Kft. számos informatikai szolgáltatást és terméket kínál a piacon, elsődlegesen pénzintézetek és kisvállalatok számára. Rendszerüzemeltetéssel, bankinformatikai szolgáltatások nyújtásával, webes- és mobil alkalmazások fejlesztésével is foglalkoznak. Teljes körű informatikai szaktanácsadásokat adnak, mindemellett pedig vállalják a számítástechnikai hálózatok megtervezését és kivitelezését is. Kiemelt termékük a BORDER vállalatirányítási rendszer, amelyet ők maguk fejlesztettek ki. 

keon_kecskemet_innovativ_torzs

A cégnek nem ez az első szoftvere, amit kidolgozott

A jelenlegi projektben 300 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaptak a 562,3 millió forintos összköltésgű fejlesztés kivitelezéséhez. A kifejlesztett rendszer előnye, hogy az eddigi fizetési megoldásoknál költségkímélőbb, hatékonyabb, illetve a szolgáltatók és a számlafizetők számára is kedvező. A szolgáltatók számára eddig a csoportos beszedési megbízás rugalmatlan és körülményes volt, az új rendszer által azonban sokkal innovatívabb lett. 

Forrás: Híradó, HW Stúdió Kft.
CS.SZ.