Másfél milliárd forintos beruházás Kecskeméten

Közel másfél milliárd forintból fejlesztett Kecskeméten egy osztrák érdekeltségű vállalat.

Új telephelyet épített Kecskeméten a Saubermacher-Magyarország Kft. A vállalat osztrák érdekeltségekkel rendelkezik és hulladék hasznosítással, valamint hulladékkezeléssel foglalkoznak. A kecskeméti bővítés új munkahelyeket is teremtett a városban.

A Saubermacher-Magyarország Kft. a jövőben nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hazánkban tovább emelkedjen a hulladékok hasznosítása, hiszen modern technológiákat alkalmaznak a szektorban.

keon_torzs_keon

Újabb milliárdos kecskeméti fejlesztés ért véget

Nem csak a hagyományos hulladékhasznosításra képesek a vállalatnál, mivel az előkezelési technológiájuk olyan fejlett, hogy további hasznosítást is el tudnak végezni. A magyar kormány is támogatta a beruházást és jelezte, hogy minél jobban ki szeretnék használni a gazdálkodásban rejlő potenciált, ezért ösztönzik a hasonló korszerűsítéseket.

A Saubermacher cégcsoport célja, hogy Magyarországon ők maradjanak a legjobb hulladékfeldolgozó vállalat. Az elmúlt időszakban óriásit léptek afelé, hogy sok eljárásban klíma semlegessé váljanak. A társaság a terjeszkedést sem állítja le és új városokban szeretnének megjelenni.

Forrás: MTI
CS.SZ.