Modern gasztro eseményt rendeznek a városban

Március végén egy nagyszabású programsorozat kezdődik Kecskeméten. A rendezvények új beruházásokat is eredményezhetnek a városban.

Mesterkurzusokat, kiállításokat és számos gasztronómiai eseményt tartanak Kecskeméten 2023. márciusának végén. A programsorozatot Cifra Borséta néven kereshetik az érdeklődök. Az esemény már másodjára kerül megrendezésre a városban.

Az esemény fő célja, hogy megszólítsák Kecskeméten és a környéken azokat a személyeket, akik nyitottak a gasztronómiai újításokra, fejlesztésekre és kurzusokra. 

gasztro_torzs

Az eseménysorozat Kecskemét turisztikai mutatóit is javítja

A programsorozatra az egész országból érkeznek szakemberek és borászok. Az idei év egyik újítása lesz az is, hogy tematika szerint minőségi mesterkurzusokat vehetnek igénybe a kecskemétiek.

A szervezők azért választottak Kecskemétet a programsorozat helyszínéül, mert a város különleges atmoszférát képes nyújtani az ilyesfajta rendezvényeknek.

Az ehhez hasonló országos programok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődjön az adott város turizmusa, így a jövőben újabb idegenforgalmi beruházások és innovációk indulhatnak Kecskeméten. 

Forrás: MTI
CS.SZ.