Modern ingatlanfejlesztések Kecskeméten

Új ingatlanszolgáltató vállalat jelent meg Kecskeméten, hogy még inkább fellendítsék a városi eladásokat.

Kecskeméten egy új ingatlanszolgáltató vállalat jelent meg a közelmúltban, hogy minél modernebb lakások épüljenek a megyeszékhelyen. A vállalatot Nhood néven indította el egy közös együttműködés által a Nodi és a Ceetrus. 

Az újdonsült cég az ipari ingatlan innovációk mellett lakóparkokat fog fejleszteni. Kecskeméten jelenleg az egyik legnagyobb ehhez hasonló projekt a Boróka Park fejlesztése, amely Kecskemét nyugati részén kap helyet. 

ingatlan_torzs

Fejlődik a kecskeméti ingatlanpiac

A beruházást több szakaszban fogja megvalósítani a vállalkozás, méghozzá több mint 20 hektáron. Az első szakasz úgynevezett teszt beruházásként valósul meg, hiszen rengeteg új dolgot szeretne kipróbálni a kivitelező vállalat és a környék infrastruktúráját is fejleszteni kell előtte. 

Jó hír, hogy miután a Nhood elkezdett foglalkozni a park körüli területekkel, az önkormányzat is új iskolát és óvodát adott itt át. A környék korszerűsítésére rengeteget fordított a szolgáltató megjelenése óta a város, így a Boróka Park közvetlen közelsége Kecskemét legdinamikusabban fejlődő városrésze lett. 

Forrás: Portfolio, Boróka Park
CS.SZ.